GoedkoopGroepenKastVervangen.nl is onderdeel van Intelligent Solutions.
Ruim 15 jaar ervaring als erkend installateur.

We werken door heel Nederland

en we kunnen binnen 2 weken uitvoeren

06 - 27 87 90 11

Neem contact op

InstallQ keurmerk vertrouwde installateur
erkend installateur

Een veilig huis

Zonder stroomstoringen

Schakel bij elektriciteitsproblemen altijd een professional in. Anders riskeert u gewond te raken. We komen bij u langs en lossen al uw bedradingsproblemen op, zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Schakel ons in voor de volgende werkzaamheden:

Bedrading in huis moet veilig zijn om verschillende redenen:

Brandveiligheid: Onjuiste bedrading kan leiden tot kortsluiting, oververhitting en zelfs brand. Als de bedrading niet goed is geïnstalleerd of beschadigd is, kan dit brandgevaar opleveren.

Elektrische schokken: Blootliggende draden, beschadigde isolatie of onjuiste aarding kunnen ervoor zorgen dat u of een gezinslid een elektrische schok krijgt, wat ernstig letsel of zelfs de dood kan veroorzaken.

Elektrische storingen: Slechte bedrading kan leiden tot frequente elektrische storingen en stroomstoringen in huis. Dit zorgt voor veel ongemak en het kan zijn dat u wel erg vaak apparatuur en dure elektronica moet laten repareren of vervangen.

In Nederland zijn er strikte voorschriften en bouwvoorschriften voor elektrische bedrading in woningen. Het is belangrijk om aan deze voorschriften te voldoen om juridische problemen te voorkomen en om de veiligheid u en uw gezin te waarborgen.

Verzekering en aansprakelijkheid: Is er een brand of ander ongeval is door onveilige bedrading en is de bedrading niet volgens de voorschriften is geïnstalleerd? Dan kan dit de verzekeringsdekking in gevaar brengen. U kunt als huiseigenaar zelfs aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of letsel als gevolg van onveilige bedrading.

Om de veiligheid van elektrische bedrading in huis te waarborgen, is het dus essentieel om gecertificeerde elektriciens in te schakelen voor installatie en onderhoud.

De afgelopen jaren hebben we al duizenden meterkasten mogen vervangen

0 +
Tevreden klanten
erkend installateur
0 +
Groepenkasten vervangen