GoedkoopGroepenKastVervangen.nl is onderdeel van Intelligent Solutions.
Ruim 15 jaar ervaring als erkend installateur.

We werken door heel Nederland

en we kunnen binnen 2 weken uitvoeren

06 - 27 87 90 11

Neem contact op

InstallQ keurmerk vertrouwde installateur
erkend installateur

Over ons

Groepenkast specialist

GoedkoopGroepenkastVervangen is als erkend en gecertificeerd installatiebedrijf gespecialiseerd in het vervangen van uw bestaande groepenkast. Een groepenkast vervangen of uitbreiden, ook wel een meterkast genoemd, is meestal noodzakelijk bij een uitbreiding van de bestaande elektrische installatie.

Veel huishoudelijke projecten moeten voldoen aan lokale bouwvoorschriften en regelgeving. Wij zijn op de hoogte van deze voorschriften en zorgen ervoor dat het werk in overeenstemming is met de wettelijke vereisten.

We bieden u garantie op ons werk. Heeft u problemen optreden na voltooiing van het project? Dan kunt u op ons rekenen: wij lossen deze problemen op zonder extra kosten.

We kunnen u ook waardevol advies geven over de beste materialen en oplossingen voor uw specifieke project.

Vijf redenen om voor een erkend elektricien te kiezen

Een erkend elektricien levert kwaliteit

Een erkend elektricien heeft aantoonbare theoretische kennis en praktijkervaring voordat deze in aanmerking komt voor een erkenning van een brancheorganisatie. Wanneer een elektricien dus gecertificeerd is, weet u dat de monteur een ballotagecommissie van experts op het gebied van elektrotechniek heeft weten te overtuigen van zijn of haar vakbekwaamheid.

Erkende elektriciens denken aan de veiligheid

Veiligheid heeft een elektrotechnicus die een technische studie heeft afgerond met de paplepel toegediend gekregen. Aan elke veiligheidseis moet voldaan worden willen ze de klus afronden. Want veel projecten, zoals elektrische bekabeling en gasinstallaties, kunnen gevaarlijk zijn als ze verkeerd worden uitgevoerd. Wij begrijpen de veiligheidsvoorschriften en -procedures en zorgen ervoor dat het werk veilig wordt uitgevoerd, wat de risico's voor uw gezin en eigendommen minimaliseert.

Een erkend elektricien is verzekerd

Wanneer u een groepenkast laat uitbreiden of een elektricien in de meterkast laat werken, dan wilt u dat dit veilig wordt uitgevoerd. Werken met elektriciteit is erg gevaarlijk. Kortsluiting die is veroorzaakt door een fout van de elektromonteur, kan u duur komen te staan. De verzekeringsmaatschappij betaalt niet uit als er na een brand, veroorzaakt door kortsluiting in de meterkast, wordt geconstateerd dat de elektricien die de verzegeling heeft verbroken niet over de juiste papieren beschikte.

Een erkend elektricien heeft het zegelrecht en kan dus bij bewezen aansprakelijkheid een beroep doen op zijn verzekering. De kans dat er brand uitbreekt is vrij klein maar u wilt niet over de gevolgen nadenken als het wel gebeurt.

Een erkend elektricien heeft verstand van zaken

Een goede elektricien denkt met u mee en draagt oplossingen aan waar u zelf niet over nagedacht heeft. Zo wilt u misschien een compleet nieuwe meterkast laten plaatsen terwijl u ook al geholpen bent met een uitbreiding van de bestaande groepenkast en het plaatsen van krachtstroom. U kunt hierdoor veel geld besparen en een net zo goede oplossing aangedragen krijgen.

Een erkend elektromonteur blijft continu bijleren

Technieken en normeringen worden aangepast of uitgebreid. Duurzame energieopwekking of oplossingen innoveren bijna dagelijks. Een erkend installatiebedrijf laat zijn personeel continu bijleren en cursussen volgen om zo op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. Een vakman die bij blijft leren, groeit met de techniek mee en kan gemakkelijker anticiperen op veranderingen. Hierdoor werkt hij sneller dan andere vakgenoten.

Al met al biedt het inschakelen van een professionele installateur u gemoedsrust en waarborgt de kwaliteit van ons werk. Het helpt u om problemen en onvoorziene kosten in de toekomst te voorkomen. Het is meestal een verstandige investering, vooral voor complexe projecten en taken die specialistische kennis vereisen.

De afgelopen jaren hebben we al duizenden meterkasten mogen vervangen

0 +
Tevreden klanten
erkend installateur
0 +
Groepenkasten vervangen